16.10.17 Talvisäilytykseen

kawa-lokakuu17-s.jpgSopivasti juuri ennen pakkasöitä. Tänä syksynä käynnistymisongelmia ei ole ollut. Vaihdatin uudet tulpat elokuun lopulla ja veikkaan yhdistelmän uusi akku+uudet tulpat+oikea ryypyn käyttö (kokonaan auki) olleen se juttu siinä. Kokonaisuutena ajomatkaa kesältä tuli n.5500 kilometriä siinä missä luontopoluilla reissaaminen tuotti auton kanssa suurin piirtein saman tuloksen samalta ajalta eli hieman tasapainottelua hyvien ilmojen kanssa joutui tekemään.

Ensi vuonna tulee haasteeksi löytää uusia kohteita, aika pitkälti kohtuuhelposti löydettävät kohteet Uudenmaan lähialueilla kahlailtu läpi. Olisi kiva löytää vielä lähialueilta mielenkiintoisia kohteita ja/tai ruokapaikkoja niiden läheltä, jossa ruokana ei ole pelkästään pullaa tai hampurilaisia. Mutta katsotaan. Voi olla, että kauemmat reissut tulevat esille, mutta tämä riippuu säistä ja töistä.

Helpot paikkavinkit:
Huomaa kuitenkin, että osa näiden sivujen linkeistä on vanhentuneita ja mielestäni sivujen linkkejä päivitellään huonosti (eli kannattaa varmistaa kyseisen paikan olemassaolo, mikäli kyseessä esim. kahvilasta)

Motoristiystävälliset mestat – Googlemaps
Motoristien kokoontumispaikat – Finnbike
Motocaching 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s